Zien wie je werkelijk bent

Richard Lang (tr. Luc Vermeeren)

eBook Amazon: https://www.amazon.com/ZIEN-WIE-WERKELIJK-BENT-identiteit-ebook/dp/B07MYGK8PS/

Dit is een stapsgewijze gids naar de schat van Wie we werkelijk zijn, het ene Zelf in alle wezens. Hij stelt ons in staat om deze Ene te zien.

Het is een moderne Westerse methode die praktische experimenten gebruikt om een hypothese over jou te testen: je bent niet wat je lijkt te zijn. Van een afstand ben je een ‘iets’. Op twee meter bijvoorbeeld ben je een mens. Maar op afstand nul ben je Niet-Iets-gevuld-met-Alles, de tijdloze bewuste Ruimte waarin alles bestaat.

Je hoeft dit niet te geloven. Door te zien (en via de andere zintuigen) test je deze bewering over Wie je werkelijk bent. Zo eenvoudig is het.

Je zult ook de implicaties onderzoeken van Zien Wie je werkelijk bent. Het is een revolutie in je leven.

Deze methode is modern en Westers, maar leidt ons naar de waarheid die door alle grote mystici geprezen wordt, ongeacht hun religie of de plaats of tijd waarin ze leefden.

Richard Lang nam in 1972 deel aan een workshop, die Douglas Harding, auteur van deze methode, gaf. Door de experimenten te doen ontdekte hij tot zijn verbazing dat hij zijn ware Zelf zag. Hij was zo onder de indruk van de werkzaamheid van de experimenten dat hij betrokken geraakte in het werk om deze methode met zoveel mogelijk mensen te delen. 

Headless on Youtube
Full book catalogue
Headless on Instagram

Click here for Headless Podcasts
Click here for workshops with Richard Lang


Click here for information on online hangouts
Click here fora free e-course
Click here for our online shop
Click here to get the free Headless iPhone app
Click here for downloadable videos of Douglas Harding
Click here for the Latest News
Click here to Donate