Wie Zijn Wij Werkelijk?

Een experimentele benadering

Videovoorstelling met Richard Lang

Oeroude wijsheid beweert dat we niet enkel menselijk zijn. Uiterlijk zijn we menselijk, maar innerlijk zijn we goddelijk. Volgens deze wijsheid is het doel van het leven om ons bewust te worden van ons goddelijk innerlijke zelf. Als we ons bewust worden van ‘wie we werkelijk zijn’ zullen onze levens gezegend zijn.
In deze film vraagt Richard Lang ons niet om deze oude wijsheid te geloven. Hij inviteert ons daarentegen om haar te testen, gebruik makend van moderne experimenten – experimenten die onze lokale verschijningen in contrast zetten met onze centrale realiteit. Nadat we rechtstreeks naar ons grenzeloze, tijdloze centrum, ons meest innerlijke zelf gekeken hebben, onderzoeken we de veelsoortige en diepe implicaties van het ‘Ja’ zeggen tegen dit Visioen.
Richard Lang ontmoette in 1970 de filosoof Douglas Harding, auteur van deze experimentele benadering. Sindsdien heeft Richard zijn leven gewijd aan het bewust zijn van wie we werkelijk zijn en aan het zo ruim mogelijke delen van dit Visioen. Hij publiceerde twee boeken en een CD en geeft workshops over de hele wereld. Hij hoopt dat deze film het bewustzijn van ons meest innerlijke zelf nog ruimer beschikbaar zal maken.
De video wordt hieronder in acht delen getoond via Youtube. De aaneengesloten DVD-voorstelling in hoge resolutie is (in het Engels zonder ondertiteling) te verkrijgen via onze online shop.
Voor meer informatie over de experimenten: klik hier.

Deel 1A
 
 Deel 1B
 
Deel 2A
 
Deel 2B
 
Deel 3A
 
Deel 3B
 
 Deel 4A
 
Deel 4B
 

Terug naar boven.
Headless on Youtube
Full book catalogue
Headless on Instagram

Click here for Headless Podcasts
Click here for workshops with Richard Lang


Click here for information on online hangouts
Click here fora free e-course
Click here for our online shop
Click here to get the free Headless iPhone app
Click here for downloadable videos of Douglas Harding
Click here for the Latest News
Click here to Donate